Reserveren zonder risico

De Corona-pandemie houdt ons allemaal in de greep. Met het Paasweekend voor de deur waren we graag naar het mooie Zeeuws-Vlaanderen gegaan. Maar helaas: het zit er niet in. En daar hebben we alle begrip voor. Wij realiseerden ons vandaag eens te meer dat vakanties plannen lastig is. Want hoe lang gaat het duren, wat mogen we over een tijdje weer, maar bovenal: Is het wel veilig?

We hebben daarom het volgende bedacht voor onze huurders. Als u ons huis wilt boeken dan is dat geen probleem. Wij passen ons hierop aan met de volgende afspraken:

  1. Als u reserveert vragen wij u wél om een aanbetaling, zoals gewoonlijk, om er zeker van te zijn dat het een serieuze boeking is.
  2. U betaalt het restbedrag pas een week voordat uw vakantie begint.
  3. Mocht vanwege Corona gerelateerde reisrestricties het niet mogelijk zijn om in ons huis te verblijven dan restitueren wij het volledig betaalde huurbedrag.
  4. Als u vanwege de Corona-pandemie tijdens de vakantie ons huis eerder moet verlaten dan betaalt u alleen de gemaakte overnachtingen. Wij restitueren vervolgens het betaalde restbedrag.

Op deze manier loopt u geen risico en is het toch mogelijk om een vakantie te plannen. Heeft u vragen? Stel ze gerust. We hopen u hiermee van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet en houd het gezond, Norbert