Het dijkhuis

Ligging

Het huis staat op een perceel van 550 m² aan een autoluwe dijk. Er zijn geen directe buren, maar het huis ligt niet verlaten. Voor en naast het huis zijn twee grote terrassen waarvan een half overdekt. En er is een zitje onder de kersenboom. Ook is er een grote tuintafel met stoelen en een barbecue.

Woonkeuken & Woonkamer

De woonkeuken heeft een compleet uitgeruste keuken met voldoende apparatuur. Er is een vaatwasser, combi magnetron, koelkast met vriesvak en een Nespresso en Senseo koffiezetter.

De woonkamer heeft een gezellige zithoek met digitale-tv, dvdspeler en een geluidsset. Vanuit de woonkamer kijk je uit over het ruime terras en de landerijen in de Grote Henricuspolder.

Slaapkamers

Op de begane grond is een ouderslaapkamer voorzien van een dubbel bed en wastafel. Tevens is er een badkamer met douche en wastafel en het toilet.

De bovenverdieping heeft twee slaapkamers met twee afzonderlijke trapjes vanuit de woonkamer en keuken. De grote kamer heeft twee eenpersoonsbedden en de ander van een eenpersoonsbed.

Faciliteiten

Het huis heeft een wasmachine en is compleet centraal verwarmd. Ook is het huis voorzien van gratis wifi. Er zijn drie goede Gazelle tourfietsen (twee heren- en een damesfiets)  aanwezig voor gebruik. Voor fietsroutes klik hier