Culinair

De bourgondische inslag van de Zeeuws-Vlamingen en de Vlaamse keuken zorgt ervoor dat je overal goed kunt eten. In de omgeving van het dijkhuisje zitten veel restaurants in alle categorieën. Van restaurants met Michelinsterren tot gezellige eetcafés en goede strandtenten. Zelf koken kan natuurlijk ook, want keuken is volledig uitgerust. Wij hebben een paar van onze favoriete restaurants onder elkaar gezet, maar er is veel meer te ontdekken.

Auberge des Moules, Philippine

Auberge des Moules. in Philippine is in de regio een begrip voor de liefhebber van schaal-en schelpdieren. Wij vinden dit restaurant een absolute aanrader.
Auberge des Moules

De Drie Koningen, Groede

De Drie Koningen aan de historische markt in Groede is een leuk eetcafé met een bierbrouwerij. Het is er altijd gezellig en druk.
De Drie Koningen

Etablissement 1880, Groede

Een van onze gasten merkte terecht op dat 1880 in deze lijst niet mag ontbreken. Het restaurant aan de Groese, sfeervolle Markt serveert Zeeuws getinte verrassingsmenu’s. En er wordt gewerkt met dagverse seizoensproducten uit de streek.
Etablissement 1880

Siphon, Damme (BE)

Siphon aan de Damse Vaart is een echt Vlaams restaurant met traditionele gerechten, zoals paling, oesters en hesp. Er wordt gezegd dat hun garnalenkroketten de beste van België zijn.
Siphon

Sterrenrestaurants

In de omgeving van ons huis zijn veel restaurants met Michelinsterren. Voor de liefhebbers staan ze hieronder op een rij.
De Kromme Watergang, Hoofdplaat **
La Trinité, Sluis *
Restaurant Spetters, Breskens *

Strandtenten

Bijna iedere strandopgang heeft een strandtent waar je wat kunt drinken en eten. Hieronder drie leuke plekken.
De Boekanier, Nieuwvliet-Bad
Strandpaviljoen Puur, Groede
Beachhouse 25, Groede