Gastenboek

Wij vinden het leuk als gasten hun bevindingen en tips achterlaten in dit gastenboek. Zo kunnen mogelijke huurders aanbevelingen lezen en wij kunnen leren van uw tips en wensen.

6 Thoughts to “Gastenboek

  1. Wat hebben wij een superweek gehad in jullie goed verzorgde en schone huis op de Hendricusdijk. De locatie, het weer, de steden er om heen, de goede fietsen, vishandel Fieret in Sluis….. kortom; alles zat mee! Heel graag tot een volgende keer!

  2. We hebben het heerlijk gehad in dit huisje en willen zeker een keer terug. Heel veel dank voor de goede zorgen en het fijne verblijf.

  3. Een rustig gelegen, mooi dijkhuisje, van alle gemakken voorzien, echt voor natuurliefhebbers, want er is een prachtige tuin en het ligt te midden van natuurgebieden met even verderop de zee. Helemaal naar onze wensen en daarom komen wij al jaren met heel veel plezier terug.

  4. Niet voor niets hebben we voor 2020 alweer voor de vierde keer geboekt voor jullie geweldige huisje. Zo mooi en rustig gelegen, zo goed uitgerust en met zo’n fantastische omgeving waar je op gebied van natuur, cultuur en culinaire belevenissen volop aan je trekken komt: echt uniek!

  5. Wij komen nu al een aantal jaren met groot plezier genieten van jullie fijne Zeeuwse huisje. Het huisje, de ruime tuin en de omgeving en strand bieden een fijne afwisseling van rust, ruimte, natuur en vermaak. Wij kijken elk jaar weer uit naar het verblijf, sterker nog, we hebben voor volgend jaar alweer geboekt.

  6. We hebben een fijne week gehad op de Henricusdijk. Een mooi huisje met uitzicht over de polders en van alle gemakken voorzien. En wat een rust. Spechten, patrijzen en fazanten in de tuin, de roep van regenwulpen. En in de herfst is het overdekte terras heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial