Gastenboek

Wij vinden het leuk als gasten hun bevindingen en tips achterlaten in dit gastenboek. Zo kunnen mogelijke huurders aanbevelingen lezen en wij kunnen leren van uw tips en wensen.

10 Thoughts to “Gastenboek

 1. Wat hebben wij genoten afgelopen week in dit comfortabele, gezellige dijkhuisje.

  Zee-wind-de Zeeuwse dorpjes-gezellige terrasjes – fietsen door het Zeeuwse land-lekker uitwaaien.

  Heerlijk! Wij komen graag terug.

  Ger en Monica Pelser

 2. Een verrassings midweek boeking ter ere van mijn verjaardag, viel mij ten deel.
  Ik had al eens eerder ingefluisterd dat ik de zee zo miste, en zie: mijn wens werd vervuld.
  Op 26-1 hadden we een wel heel byzondere dag in Brugge: met thermoskan koffie en boterhammen togen we ernaar toe, niet wetend wat we er zouden aantreffen.
  Het was een unieke ervaring: een volle zon en een verstilde en uitgestorven stad viel ons ten deel, zo zullen we deze stad nooit meer kunnen ervaren.
  Verder lekker gebanjerd op verschillende stranden en goed gekookt in het huisje.
  Alle superlatieven die eerdere gasten schreven kan ik alleen maar beamen en we hebben alweer geboekt voor n week in augustus.
  Als ervaren gastvrouw van een stadswoning in Maastricht, ben ik zowel kritisch maar sta ik ook open voor hoe anderen hun gastheerschap in dit geval, invullen.
  Chapeau dus voor Norbert! Hartelijk dank en tot het einde van de zomer.

 3. Wat genoten wij van een uitwaai-weekend in het Zeeuws Dijkhuisje! Het weer zat niet mee, maar dat mocht de pret niet bederven.

  We genoten van het ruime, knap ingerichte en comfortabele huisje, werkelijk alles was voorzien (goed ingerichte keuken!).

  Mooie wandelingen op het strand, de Zwarte Polder, naar de nabijgelegen vogelkijkhut. Verder genoten de kinderen bij slecht weer van het fijne zwembad in Knokke (verschillende glijbanen) en de nabijgelegen pizzeria met ruime speelgelegenheid (Piazza te Nieuwvliet).

  Hartelijk dank voor de fijne ontvangst! We komen met veel plezier terug.
  Véronique

 4. Super huisje met alles erop en eraan. Met vier vrienden een heerlijk rustige week doorgebracht – ook fijn op regenachtige dagen en bij stevig herfstweer.

 5. Wat hebben wij een superweek gehad in jullie goed verzorgde en schone huis op de Hendricusdijk. De locatie, het weer, de steden er om heen, de goede fietsen, vishandel Fieret in Sluis….. kortom; alles zat mee! Heel graag tot een volgende keer!

 6. We hebben het heerlijk gehad in dit huisje en willen zeker een keer terug. Heel veel dank voor de goede zorgen en het fijne verblijf.

 7. Een rustig gelegen, mooi dijkhuisje, van alle gemakken voorzien, echt voor natuurliefhebbers, want er is een prachtige tuin en het ligt te midden van natuurgebieden met even verderop de zee. Helemaal naar onze wensen en daarom komen wij al jaren met heel veel plezier terug.

 8. Niet voor niets hebben we voor 2020 alweer voor de vierde keer geboekt voor jullie geweldige huisje. Zo mooi en rustig gelegen, zo goed uitgerust en met zo’n fantastische omgeving waar je op gebied van natuur, cultuur en culinaire belevenissen volop aan je trekken komt: echt uniek!

 9. Wij komen nu al een aantal jaren met groot plezier genieten van jullie fijne Zeeuwse huisje. Het huisje, de ruime tuin en de omgeving en strand bieden een fijne afwisseling van rust, ruimte, natuur en vermaak. Wij kijken elk jaar weer uit naar het verblijf, sterker nog, we hebben voor volgend jaar alweer geboekt.

 10. We hebben een fijne week gehad op de Henricusdijk. Een mooi huisje met uitzicht over de polders en van alle gemakken voorzien. En wat een rust. Spechten, patrijzen en fazanten in de tuin, de roep van regenwulpen. En in de herfst is het overdekte terras heerlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial