Gastenboek

Wij vinden het leuk als huurders van ons huis hun bevindingen en tips achterlaten in dit gastenboek. Zo kunnen mogelijke huurders aanbevelingen lezen en wij kunnen leren van uw tips en wensen.

3 Thoughts to “Gastenboek

  1. Niet voor niets hebben we voor 2020 alweer voor de vierde keer geboekt voor jullie geweldige huisje. Zo mooi en rustig gelegen, zo goed uitgerust en met zo’n fantastische omgeving waar je op gebied van natuur, cultuur en culinaire belevenissen volop aan je trekken komt: echt uniek!

  2. Wij komen nu al een aantal jaren met groot plezier genieten van jullie fijne Zeeuwse huisje. Het huisje, de ruime tuin en de omgeving en strand bieden een fijne afwisseling van rust, ruimte, natuur en vermaak. Wij kijken elk jaar weer uit naar het verblijf, sterker nog, we hebben voor volgend jaar alweer geboekt.

  3. We hebben een fijne week gehad op de Henricusdijk. Een mooi huisje met uitzicht over de polders en van alle gemakken voorzien. En wat een rust. Spechten, patrijzen en fazanten in de tuin, de roep van regenwulpen. En in de herfst is het overdekte terras heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial